• Καλέστε μας: 210 3636578
  • Email: info@izima.gr
  • Βρείτε μας: Ιπποκράτους 6, 106 79, Αθήνα

Follow us:    ΕΣΠΑ

Naya Koutsompina

Η Νάγια Κουτσομπίνα γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία αποτύπωνε τον κόσμο γύρω της σε κοσμήματα και εικαστικές δημιουργίες, εξερευνώντας ποικίλες τεχνικές και υλικά, με ύφος νέο, ρηξικέλευθο και πάντα διαφορετικό. 

Εστιάζοντας με πάθος στη γνώση, στην ανακάλυψη νέων τρόπων, στην εξέλιξη της τεχνικής της, ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών στη Σχολή Mokume «Χειροποίητο Κόσμημα», ακολούθησε πολλαπλά σεμινάρια και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της τέχνης.

Συμμετείχε σε εκθέσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2002 έλαβε τιμητική διάκριση στη Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών με δημιουργία της στο Εικαστικό Κόσμημα. 

Δίδαξε νέους καλλιτέχνες τη μαγεία της δημιουργίας, τόσο στη Σχολή Mokume όσο και στον πολυχώρο εργαστηρίων τεχνών «Ασκαρδαμυκτί», στον οποίο υπήρξε μέλος της ιδρυτικής και εκπαιδευτικής ομάδας του. 

Κοσμήματα της έχουν φιλοξενήσει πολλά έντυπα με ιδιαίτερες αναφορές (Vogue, 2board, Lifo, Athens Voice κ.α.), χώροι τέχνης και μουσεία με πολυετή συνεργασία, όπως για παράδειγμα η μόνιμη παρουσία δημιουργιών της στο Μουσείο Μπενάκη.

Naya Koutsompina

Αυτή τη στιγμή στο κατάστημά μας δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα από τον σχεδιαστή "Naya Koutsompina"