• Καλέστε μας: 210 3636578
  • Email: info@izima.gr
  • Βρείτε μας: Ιπποκράτους 6, 106 79, Αθήνα

Follow us:    ΕΣΠΑ

Puntos by Giorgos Miliarakis

Ο Γιώργος Μηλιαράκης δημιουργεί κοσμήματα τα τελευταία 20 χρόνια. ‘Οντας απόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών έρχεται σε επαφή με την Αργυροχρυσοχοΐα.

Η φωτιά, το μέταλλο, το σχέδιο, η μορφοποιητική διαδικασία, η αναφορά στο σώμα και η άμεση σχέση με αυτό, μαζί με την έμφυτη ανάγκη για δημιουργία τον οδηγούν στον δρόμο της τέχνης. Σπουδάζει σχέδιο και κατασκευή κοσμήματος και στη συνέχεια μαθητεύει δίπλα σε σπουδαίους τεχνίτες.

Τα τελευταία 10 χρόνια άλλοτε ως Μiliarakis και άλλοτε ως puntos art jewellery συμμετέχει σε εμπορικές εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις.

Με προϋπόθεση την αυθεντική προσωπική έκφραση, σχεδιάζει αναγνωρίσιμα αυθεντικά κοσμήματα. Οργανικές φόρμες, μοτίβα, ρυθμοί και αρχέτυπα μπλέκονται με την πλαστική φύση του μετάλλου, συνδυάζονται με τον διακοσμητικό χαρακτήρα του κοσμήματος και μορφοποιούνται σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια κτλ.

Συνεχής στόχος του είναι η διαρκής εξέλιξη και η παραγωγή κοσμημάτων που έχουν υψηλή αισθητική αξία και ποιότητα κατασκευής.

Puntos by Giorgos Miliarakis

Προβολή 1 - 30 από 91 αποτελέσματα