• Καλέστε μας: 210 3636578
  • Email: info@izima.gr
  • Βρείτε μας: Ιπποκράτους 6, 106 79, Αθήνα

Follow us:    ΕΣΠΑ

*** Πώς μπορώ να υπολογίσω το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού για το χέρι μου;

Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς, πατήστε εδώ.

*** Ποιο παραστατικό αποτελεί την εγγύηση του κοσμήματός μου;

Ως εγγύηση θεωρείται η απόδειξη λιανικής πώλησης και η κάρτα αλλαγής που παραλαμβάνετε κατά την αγορά ενός κοσμήματος από το www.izima.gr ή από το φυσικό μας κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή ενός κοσμήματος προς τεχνικό έλεγχο, επισκευή ή αντικατάσταση είναι η επίδειξη της εγγύησης.

*** Εάν έχω κάποια ερώτηση σχετικά με την παραγγελία μου, εάν θέλω να την αλλάξω ή να την ακυρώσω;

Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την παραγγελία σας ή επιθυμείτε να την ακυρώσετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 3636578 ή στείλτε μας email στo customercare@izima.gr

*** Θέλω να κάνω μια παραγγελία με στοιχεία αποστολής διαφορετικά από τα στοιχεία παραγγελίας και πληρωμής, είναι εφικτό;

Στο στάδιο της αποστολής και πληρωμής υπάρχει το πεδίο «Διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας ίδια όπως παραπάνω», το επιλέγετε προκειμένου να συμπληρώσετε τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας.

*** Η αγορά μου αφορά δώρο μπορεί να συμπεριληφθεί κάρτα αλλαγής και η απόδειξη να σταλεί ηλεκτρονικά στο email μου;

Θα πρέπει να το αναφέρετε, μετά την επιλογή του τρόπου πληρωμής, στο πεδίο «Σημειώσεις». Όλα τα κοσμήματα του izima.gr συνοδεύονται από Κάρτα Αλλαγής. Βεβαιωθείτε για την εγκυρότητα του email που έχετε καταχωρήσει καθώς και ελέγξτε τακτικά την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

*** Υπάρχει ειδική συσκευασία δώρου;

Η συσκευασία που συνοδεύει όλα τα κοσμήματα “ίζημα ΚΟΣΜΗΜΑ” είναι κατάλληλη για δώρο. Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση να αναφέρεται στο πεδίο «Σημειώσεις» ότι το κόσμημα προορίζεται για δώρο.

*** Τι είδους πληρωμές δέχεστε;

Τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να τους δείτε αναλυτικάεδώ.

*** Έχω παραγγείλει λάθος μέγεθος δαχτυλιδιού, μπορώ να το επιστρέψω για αλλαγή;

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πώς θα βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς εδώ. Σε περίπτωση λάθους όμως είναι δυνατή η επιστροφή του εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, δείτε την πολιτική αλλαγώνεδώ.

*** Έχετε κάποιο κατάστημα λιανικής πώλησης;

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ιπποκράτους αρ. 6 – 106 79 Αθήνα και τηλ. +30 210 3636578