• Καλέστε μας: 210 3636578
  • Email: info@izima.gr
  • Βρείτε μας: Ιπποκράτους 6, 106 79, Αθήνα

Follow us:    ΕΣΠΑ

Mi Madas ti Margarita

Η Μαργαρίτα Τζιμίκα και η Μαργαρίτα Τσιουμάκα πρωτοσυναντήθηκαν το 1999, όταν άρχισαν να σπουδάζουν Γεωλογία στο ΑΠΘ και ξανασυναντήθηκαν το 2004, όταν αποφάσισαν να μάθουν την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας.

Από τότε μοιράζονται το πάθος τους για τα κοσμήματα, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μέχρι τη χαρά του να τα φορούν και να τα βλέπουν να φοριούνται.

Το 2011 αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται πια να αναρωτιούνται «μ’ αγαπά, δε μ’ αγαπά» και δημιούργησαν το «Μη μαδάς τη Μαργαρίτα», ένα εργαστήριο σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων από ασήμι, χρυσό, πολύτιμους - ημιπολύτιμους λίθους και σμάλτο. Δουλεύοντας δίπλα δίπλα, μέσα από κλασσικές τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας μεταμορφώνουν τα ακατέργαστα πολύτιμα μέταλλα σε σύγχρονα κοσμήματα που σκοπό έχουν να φορεθούν και να αγαπηθούν πολύ.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τις δύο Μαργαρίτες είναι η συνύπαρξη του ανάλαφρου σχεδιασμού και της αρτιότητας της κατασκευής. Τους αρέσει να μαθαίνουν κάτι καινούργιο κάθε μέρα και πιστεύουν ότι η ομορφιά βρίσκεται σίγουρα στην απλότητα.

Mi Madas ti Margarita

Προβολή 1 - 1 από 1 αποτελέσματα